Ce este un CRM software?

Ce este un CRM software?

CRM software, este un instrument centrat pe relațiile cu clienții și facilitează îmbunătățirea continuă cu aceștia. Este o strategie de business tot mai utilizată de către antreprenorii români deoarece focusul unui software CRM este clientul și preocupările/nevoile acestuia.

Principalul scop al unui CRM software este creșterea gradului de satisfacție al clienților prin procedurile, obiectivele și responsabilitățile pe care le impune acest instrument.

MEFI CRM SOFT CRM - ce este un crm

Ce face un software CRM?

Un software CRM centrează toate informațiile pe client. Reprezentanții companiei cu care clienții vor intra în contact au acces la toate datele despre aceștia astfel încât clientul nu mai este nevoit să repete de nenumărate ori problema cu care se confruntă, primind direct modul de soluționare sau informațiile necesare.

Un software CRM utilizează o bază de date în cloud unde toate informațiile referitoare la clienți sunt integrate, având acces în timp real la ele printr-un singur click.
Cu toții știm că informația reprezintă putere, tocmai de aceea un software CRM îți permite să anticipezi cerințele clienților

MEFI CRM SOFT CRM - ce este un crm

Implementarea unui CRM

Întotdeauna pentru a implementa un CRM, pornim de la evaluarea necesității acestuia, a modului de lucru și de abordare a clienților și al clienților potențiali.

Pentru a putea stabili cu claritate domeniile în care ar trebui să intervină sau este necesar un CRM, vom evalua inclusiv procesele existente în raport cu clienții.

Doar cunoscând toate aceste detalii vom putea stabili în ce măsură poate fi personalizat un CRM pentru nevoile business-ului. Implementarea se poate efectua gradual sau inițial putem implementa doar modulele necesare.

De mare importanță este ca toată echipa să aibă încredere în software-ul CRM și să lucreze în totalitate pe acest instrument.

Înregistrând clienții potențiali pe fișiere excel, stickere, email..etc sau prin orice altă modalitate în afara acestui instrument, trebuie să fie un fapt de domeniul istoriei.

Pentru a afla mai multe detalii despre beneficiile utilizării unui CRM poți citi următorul articol:
https://mefi.ro/ce-este-un-crm/

De asemenea, ne puteți urmări și pe YouTube unde avem mai multe video-uri ce te pot ajuta să îți faci o idee despre cum lucrează echipa MEFI.

Solicită o discuție cu unul din consultanții MEFI despre domeniul tău de activitate și identificați împreună modulele care răspund cel mai bine nevoilor din firma ta sau realizează un cont gratuit chiar acum și testează împreună cu ceilalți colegi platforma MEFI.ro