Mulțumim!

Bine ai venit și îți mulțumim pentru că vrei să cunoști în detaliu platforma mefi.ro!

În loc de accesul gratuit de 14 zile pentru a testa pe cont propriu platforma, îți propunem o primă discuție telefonică de 10 minute unde vom evalua împreună o posibilă colaborare. Un consultant mefi te va suna în maxim 12 ore pe numărul de telefon completat.

Din experiența noastră, contul de test oferit gratuit, nu funcționează pentru tine și nici pentru noi. Avem tendința de a amâna testarea și ajungem să ne convingem că în cazul nostru platforma de tip CRM nu aduce suficiente beneficii. În timpul discuției telefonice vom vorbi despre tine, despre obiectivele pe care le ai, despre procedurile interne existente în firmă și despre produsele tale. De asemenea, în timpul primei discuții telefonice analizăm dacă soluția mefi.ro se pliază pe nevoile tale. Nu vrem clienți nemulțumiți și din acest motiv nu vom încerca să te convingem să cumperi cu orice preț.

În schimb, dacă pe parcursul discuției reiese că platforma mefi.ro îți poate aduce rezultate reale, atunci îți propunem o prezentare demonstrativă gratuită.

Prezentarea platformei de tip CRM se poate face direct prin Skype (prin partajarea ecranului – Instalează Skype-ul de aici) sau prin AnyDesk (controlul unui PC de la distanță – Instalează AnyDesk de aici). În medie, durata unei astfel de prezentări este de minim 30 de minute și poți vedea cum funcționeză modulele platformei ce îți permit optimizarea proceselor din firmă.

După prezentarea platformei mefi.ro primești pe e-mail în format pdf oferta de preț specifică firmei tale. Ai timp 5 zile să analizezi oferta împreună cu colegii tăi și să decizi implementarea soluției de tip CRM în firmă. După aceste 5 zile poți implementa oricând soluția, dar la prețul întreg.

Pentru întrebări suplimentare ne poți contacta!

O zi eficientă și productivă!