Module ce te ajută la organizarea companiei

Calendar

Monitorizează principalele evenimente din firmă într-un singur calendar filtrabil pe diverse activități gestionate de utilizatorii platformei.

ce este un crm

Sarcini

Modulul de sarcini te ajută să gestionezi, coordonezi și să automatizezi activitățile din compania ta, creezi, planifici și delegi sarcini echipei tale mult mai rapid cu minim efort.

Nr. de înregistrare

Cu acest modul centralizezi în format electronic alocarea numerelor de înregistrare cât și a celor de ieșire menționate pe diverse documente.

Proiecte

Coordonează toate proiectele din firmă în baza etapelor bine definite și a sarcinilor delegate în mod automat spre diverse departamente interne. Urmărește progresul proiectelor alături de echipa ta și planifică pe diagrama Gantt activitățile.

ce este un crm

Asistență

Cu acest modul centralizezi toate problemele raportate de către clienții tăi cât și pe cele interne monitorizându-le trasabilitatea acestora prin diversele stadii sau departamente setate de către tine. Centralizezi noile solicitări în mod automat prin importul acestora de pe e-mail sau de pe site și notifici clientul sau utilizatorii prin SMS sau e-mail cu statusul tichetului.

Formular raportare

Solicită utilizatorilor să raporteze anumite activități într-un format bine definit de tine, astfel încât să monitorizezi productivitatea acestora.

Pontaj

Monitorizează timpii de lucru petrecuți de personalul firmei tale pe diverse proiecte sau sarcini și planifică concedii.

Câțiva parteneri ce beneficiază de pe urma proceselor automatizate

 
 

MEFI este o platformă standard care poate fi personalizată și configurată cu ușurință pentru a se adapta nevoilor specifice din companii. Iar mulțumită caracteristicii modulare a platformei, dezvoltate în colaborare cu IMM-urile din România, poți integra ulterior și numai dacă este necesar, pe lângă modulele de bază și alte funcționalități disponibile.

Află acum cum funcționează MEFI CRM și optimizează-ți investiția! Alege cele mai potrivite module pentru compania ta,