ORGANIZARE FIRMĂ

Module disponibile

În secțiunea de mai jos găsești lista modulelor disponibile
care te vor ajuta în organizarea firmei.

Calendar

Calendar

Monitorizează principalele evenimente din firmă într-un singur calendar filtrabil pe diverse activități gestionate de utilizatorii platformei.
Sarcini

Sarcini

Modulul de sarcini te ajută să gestionezi, coordonezi și să automatizezi activitățile din compania ta, creezi, planifici și delegi sarcini echipei tale mult mai rapid cu minim efort.
Nr. de înregistrare

Nr. de înregistrare

Cu acest modul centralizezi în format electronic alocarea numerelor de înregistrare cât și a celor de ieșire menționate pe diverse documente.
Proiecte

Proiecte

Coordonează toate proiectele din firmă în baza etapelor bine definite și a sarcinilor delegate în mod automat spre diverse departamente interne. Urmărește progresul proiectelor alături de echipa ta și planifică pe diagrama Gantt activitățile.
Asistență

Asistență

Cu acest modul centralizezi toate problemele raportate de către clienții tăi cât și pe cele interne monitorizându-le trasabilitatea acestora prin diversele stadii sau departamente setate de către tine. Centralizezi noile solicitări în mod automat prin importul acestora de pe e-mail sau de pe site și notifici clientul sau utilizatorii prin SMS sau e-mail cu statusul tichetului.
Formular raportare

Formular raportare

Solicită utilizatorilor să raporteze anumite activități într-un format bine definit de tine, astfel încât să monitorizezi productivitatea acestora.
Pontaj

Pontaj

Monitorizează timpii de lucru petrecuți de personalul firmei tale pe diverse proiecte sau sarcini și planifică concedii.
Tipizate

Tipizate

Emite și centralizează toate documentele din firmă pe care le emiți atât intern cât și cele externe ce țin de colaborarea cu furnizorii și clienții. Transmite documentul prin e-mail și SMS către client/furnizor pentru a fi semnat digital.

CONTACTEAZĂ-NE

Testează gratuit platforma CRM sau discută cu un consultant MEFI despre
domeniul tău de activitate și identificați împreună modulele care răspund cel
mai bine nevoilor din firma ta.

Companiile ce beneficiază de avantajele platformei MEFI CRM

MEFI este o platformă standard care poate fi personalizată și configurată cu ușurință pentru a se adapta nevoilor specifice din companii. Iar mulțumită caracteristicii modulare a platformei, dezvoltată în colaborare cu IMM-urile din România, poți integra ulterior și numai dacă este necesar, pe lângă modulele de bază și alte funcționalități disponibile.
Află acum cum funcționează MEFI CRM și optimizează-ți investiția! Alege cele mai potrivite module pentru compania ta