Module ce te ajuta la gestionarea vânzărilor

ce este un crm

Clienți Potențiali

Centralizează cu acest modul toate solicitările de ofertă/comenzi venite de pe site, recomandări, e-mail, showroom și din alte surse urmărind în baza unei pâlnii de vânzări stadiile discuțiilor la care ai ajuns cu fiecare client potențial în parte.

ce este un crm

Gestionare Clienți

Construiește pe platforma MEFI CRM o singură bază de date cu toate informațiile despre clienții tăi în funcție de specificul firmei tale. Din zona de profil a fiecărui client vei avea acces la toate ofertele, proformele, facturile, contractele, proiectele, tichetele de asistență, notițele, fișierele și multe alte informații ce țin de întreaga colaborare dintre compania ta și client.

ce este un crm

Ofertare

Realizează, transmite și monitorizează ofertele într-un singur modul ce generează rezultate tangibile pe care cu siguranță agenții tăi de vânzări le vor îndrăgi. Transmite oferte și notifică clienții în mod automat prin SMS și e-mail despre termenul de expirare a ofertei (ora și frecvența notificărilor o vei alege tu).

Proforme

Cu acest modul poți emite cu ușurință facturi proforme pe care să le transmiți prin e-mail sau SMS către clienți, iar atunci când faci încasarea vei putea face conversia documentului direct în factură fiscală.

Facturare

Modulul de facturare și încasare din MEFI este serviciul necesar pentru a concretiza rezultatele procesului de vânzare. Transmite notificări automate prin e-mail și SMS, încasează direct cu cardul, exportă datele oricând pentru contabilitate și urmărește rapoarte direct de pe smartphone, tabletă sau laptop.

ce este un crm

Contracte

În funcție de drafturile tale platforma MEFI va genera contracte în format PDF în baza datelor pe care le preia în mod automat din profilul clientului deja existent în CRM. Transmite contracte și monitorizează rapoarte din opțiunile acestui modul.

Registru de casă

Monitorizezi tranzacțiile cash din firmă, centralizându-le în mod automat în acest modul.

Procese verbale

La finalizarea unui serviciu sau la ridicarea/livrarea unor bunuri vei putea genera procese verbale în funcție de modelele actuale din firma ta.

Câțiva parteneri ce beneficiază de pe urma proceselor automatizate

 
 

MEFI este o platformă standard care poate fi personalizată și configurată cu ușurință pentru a se adapta nevoilor specifice din companii. Iar mulțumită caracteristicii modulare a platformei, dezvoltate în colaborare cu IMM-urile din România, poți integra ulterior și numai dacă este necesar, pe lângă modulele de bază și alte funcționalități disponibile.

Află acum cum funcționează MEFI CRM și optimizează-ți investiția! Alege cele mai potrivite module pentru compania ta,