Misiunea și Viziunea noastră

Echipa MEFI este dedicată dezvoltării soluțiilor tehnologice inovatoare care susțin creșterea și dezvoltarea afacerilor într-o eră a tehnologiei. Ne bazăm pe experiența noastră antreprenorială și pe nevoile reale ale companiilor, pentru a realiza o platformă de management a firmelor completă care să abordeze provocările zilnice ale antreprenorilor și să îi ajute să atingă obiectivele.

Ne dorim să oferim soluții tehnologice eficiente și adaptabile, care să ajute companiile românești și internaționale să își optimizeze procesele de lucru, să crească rentabilitatea și să își dezvolte afacerile într-un mod durabil.
prezentare
Inovație continuă și îmbunătățirea platformei noastre CRM în cloud pentru a ne asigura că oferim funcționalități și instrumente relevante și eficiente.
strategie
Focalizarea pe nevoile și provocările specifice ale afacerilor românești, înainte de a ne extinde către piețele internaționale.
monitorizare
Construirea unor relații solide și de lungă durată cu clienții noștri, bazate pe încredere, sprijin și colaborare.
Viziunea MEFI este de a deveni liderul în domeniul soluțiilor CRM în cloud pentru afacerile românești și, în final, pentru piața globală, contribuind activ la transformarea digitală și la creșterea economiei.
clienti
Crearea unei comunități puternice de antreprenori și companii care să beneficieze de avantajele platformei noastre și să colaboreze pentru a genera un impact pozitiv în mediul de afaceri românesc și internațional.
management
Extinderea prezenței noastre pe piață și consolidarea reputației noastre ca furnizor de încredere și de înaltă calitate al soluțiilor CRM în cloud.
proceduri
Investirea în resursele și talentul necesar pentru a rămâne în permanență la curent cu ultimele tendințe tehnologice și pentru a ne asigura că platforma noastră este în continuă evoluție.
MEFI CRM

Echipa MEFI, crede cu tărie în potențialul afacerilor românești și internaționale de a prospera în era digitală, iar misiunea și viziunea noastră reflectă angajamentul pe care îl avem în a le sprijini în această călătorie. Ne mândrim cu soluția noastră, care se adresează companiilor cu o echipă de cel puțin 3 oameni și cu o maturitate în piață de minim 3 ani. 

Pe măsură ce ne îndreptăm spre poziția de lider pe piața românească și ne pregătim să ne extindem la nivel internațional, rămânem dedicați în a ne asigura că MEFI continuă să evolueze și să se adapteze la nevoile în continuă schimbare ale afacerilor și ale industriei. Prin colaborarea strânsă cu clienții noștri și partenerii, ne străduim să construim un viitor digital solid și prosper pentru toți antreprenorii și companiile care aleg să colaboreze cu noi. 

Împreună, vom transforma modul în care afacerile operează și se dezvoltă, creând un impact durabil și pozitiv în economia locală și globală. Cu MEFI alături, viitorul afacerilor românești și internaționale este plin de oportunități și succes. 

Valorile noastre fundamentale

Inovația

Ne străduim să fim mereu în avangarda tehnologiei, oferind soluții inovatoare și adaptabile care să răspundă nevoilor în continuă schimbare ale clienților noștri.

Orientarea către client

Punem nevoile și satisfacția clienților noștri pe primul loc, oferindu-le sprijin, comunicare transparentă și soluții personalizate care să le aducă beneficii concrete.

Colaborarea

Credem în puterea lucrului în echipă și colaborării atât în cadrul companiei noastre, cât și cu clienții și partenerii noștri pentru a obține rezultate de excepție. 

Calitatea și excelența

Ne angajăm să menținem cele mai înalte standarde de calitate și excelență în tot ceea ce facem, de la dezvoltarea produselor și serviciilor noastre, până la relațiile cu clienții și partenerii.

Integritatea și etica

Ne conducem activitatea cu integritate și responsabilitate, respectând în totalitate legislația, normele etice și cele mai bune practici din industrie.

Dezvoltarea durabilă

Ne propunem să avem un impact pozitiv asupra mediului de afaceri și a comunităților în care activăm, promovând practici durabile și responsabile în cadrul companiei și în relațiile cu partenerii.

Învățarea continuă

Ne angajăm să investim în dezvoltarea personală și profesională a angajaților noștri, încurajând învățarea continuă și adaptarea la evoluțiile tehnologice și de piață.