De ce prezentare DEMO și nu cont gratuit?

Procedura standard a fost adoptată pentru a răspunde unei mari provocări apărute în perioada în care platforma MEFI putea fi testată printr-un cont gratuit de 30 zile.

Din experiența noastră, contul de test oferit gratuit nu a funcționat nici pentru cine testa platforma și nici pentru noi. Aveau tendința de a amâna testarea și ajungeau să se convingă că în cazul lor platforma de tip CRM nu aduce suficiente beneficii.

Am decis să implementăm o procedură internă în 2 pași, rapidă și eficientă, pentru ca firmele să înțeleagă în scurt timp dacă gestionarea și automatizarea fluxurilor, cu ajutorul platformei MEFI poate fi utilă și în cazul lor. 

Fără a fi nevoit să pierzi timpul căutând de unul singur ceea ce ți se potrivește ca mai apoi să renunți la ideea de automatizare și gestionare a fluxului de lucru.

Practic, poți să beneficiezi gratis și fără nicio obligație contractuală de experiența noastră în implementarea soluției MEFI de tip CRM/ERP în cadrul firmelor partenere.

Poți să ai o părere onestă și competentă asupra modului în care alte firme rezolvă provocările pe care le ai și tu.

Nu în ultimul rând, dorim să-ți oferim posibilitatea să testezi platforma, înainte să plătești, pentru a vedea chiar tu dacă ne ridicăm la nivelul exigențelor tale și dacă te putem ajuta într-adevăr să obții rezultate tangibile. Nu încercăm să-ți vindem cu orice preț, nu ne ajută pe noi și nici pe tine! 

Suntem onești, prin această metodă testată și descrisă anterior, avem la dispoziție cel mai bun mod prin care putem realiza un raport profesional de lungă durată și benefic ambelor părți.

Verifică gratuit, împreună cu un consultant MEFI procedura noastră de comercializare testată și garantată. Convinge-te de compatibilitatea platformei MEFI cu provocările business-ului tău.