De ce prezentare DEMO și cont gratuit?

Procedura standard – cont gratuit pentru 7 zile și prezentarea demonstrativă a platformei MEFI – a fost adoptată pentru a răspunde unei mari provocări des întâlnite în discuțiile cu antreprenorii.

Ei, ne solicitau posibilitatea de a testa platforma înainte de plată, pentru a vedea dacă ne ridicăm la nivelul exigențelor și dacă îi putem ajuta într-adevăr să obțină rezultate tangibile.

Deoarece nu încercăm să vindem cu orice preț, nu ne ajută pe noi și nici pe tine, am decis să implementăm o procedură internă în 2 pași, rapidă și eficientă, pentru a înțelege în scurt timp dacă gestionarea și automatizarea fluxurilor de lucru cu ajutorul platformei MEFI, poate fi utilă și în cazul tău.

Contul gratuit de 7 zile îți oferă posibilitatea de a testa funcționalitatea și utilitatea platformei MEFI din confortul biroului tău, pentru a descoperi avantajele și beneficiile pe care sistemul le aduce firmei tale.

Cum funcționează contul gratuit?

La crearea contului în platforma MEFI vom activa imediat toate caracteristicile esențiale pentru a optimiza procesul de vânzare. Nu sunt necesare plata în avans sau datele cardului. 

La sfârșitul perioadei, poți alege care este planul cel mai potrivit pentru nevoile tale și să contactezi consultantul MEFI pentru detalii. 

Ce se întâmplă la sfârșitul perioadei de probă?

Sperăm că, în perioada de încercare vei observa că nu este necesar să petreci ore în șir prin fișiere excel căutând informații despre clienți și vei avea posibilitatea să apreciezi utilitatea platformei MEFI. 

Dacă nu, îți mulțumim că ai încercat platforma MEFI și te rugăm să ne oferi un feedback, iar contul tău gratuit de 7 zile va fi suspendat și șters.

În schimb, dacă pe parcursul perioadei de 7 zile reiese că platforma Mefi.ro îți poate aduce rezultate reale, atunci îți propunem o prezentare demonstrativă gratuită, iar dacă vrei să implementezi versiunea completă și să optimizezi procesele din firma ta, un reprezentant al departamentului de relații cu clienții te va ajuta cu plăcere.

Prezentarea platformei MEFI se poate face direct prin Skype/Google Meet  (prin partajarea ecranului – Instalează Skype-ul de aici) sau prin AnyDesk (controlul unui PC de la distanță – Instalează AnyDesk de aici). 

În medie, durata unei astfel de prezentări este de 30 de minute și poți vedea cum personalizăm soluția MEFI pentru afacerea ta. 

În timpul prezentării, colegul nostru va simula fluxul de lucru și vei putea vedea platforma adaptat specificului firmei tale. Deci, nimic tehnic sau teoretic, pentru că nu vrem să-ți pierdem timpul!

La sfârșitul prezentării demo, consultantul nostru te va întreba dacă platforma MEFI îți poate fi utilă și dacă aceasta îți va aduce rezultatele așteptate sau nu. Îți va cere un feedback despre așteptările tale și dacă ne-am ridicat la nivelul lor. 

Iar, mulțumită caracteristicilor modulare a platformei, dezvoltate în colaborare cu IMM-urile din România, poți integra ulterior, și numai dacă este necesar, pe lângă modulele de bază și alte funcționalități disponibile pentru a-ți optimiza investiția. 

Cum te poate ajuta o prezentare demonstrativă?

  • Afli  cum o bază de date comună și organizată permite echipei de vânzări să acceseze informațiile relevante atunci când sunt necesare, chiar și de pe teren.
  • Afli cum rapoartele în timp real și informațiile din panoul de control te ajută să îmbunătățești activitatea echipei;
  • Afli cum MEFI salvează istoricul pe fiecare client și notifică prin email și SMS membrii echipei sau clienții pentru a analiza și urmări interacțiunile pe parcursul procesului de vânzare;
  • Afli cum interfața sa optimizată și orientată către utilizatori poate economisi timp prețios pentru echipă și poate automatiza sau reduce munca alocată sarcinilor repetitive și proceselor neproductive dar necesare, astfel încât să se poată concentra asupra lucrurilor importante, construind relații mai bune cu clienții potențiali sau finali.
  • Și multe altele…

Practic, poți să beneficiezi gratis și fără nicio obligație contractuală de experiența noastră în implementarea soluției MEFI de tip CRM/ERP în cadrul firmelor partenere.

Poți să ai o părere onestă și competentă asupra modului în care alte firme rezolvă provocările pe care le ai și tu.

Suntem onești, prin această metodă testată și descrisă anterior, avem la dispoziție cel mai bun mod prin care putem realiza un raport profesional de lungă durată și benefic ambelor părți.

Verifică gratuit, împreună cu un consultant MEFI procedura noastră de comercializare testată și garantată. Convinge-te de compatibilitatea platformei MEFI cu provocările business-ului tău.