Ce face un sistem CRM? 4 ani ago

Astăzi va vom răspunde la următoarea întrebare:

Ce face un sistem CRM?

CRM- Mefi este o tehnologie pentru gestionarea relațiilor și a interacțiunilor companiei cu clienții și potențialii clienți. Scopul unui CRM este simplu: îmbunătățirea relațiilor de afaceri. Un sistem CRM ajută companiile să rămână conectate la clienți, să eficientizeze procesele și să îmbunătățească profitabilitatea.
Atunci când vine vorba despre gestionarea relațiilor cu clienții, ne referim la un sistem CRM care ajută la gestionarea contactelor, managementul vânzărilor, la productivitatea afacerii și multe altele.

O soluție de gestionare a relațiilor cu clienții (CRM) vă ajută să găsiți clienți noi, să fiți pe profit și să îi mențineți mulțumiți pe clienții existenți, prin stocarea informațiilor cu referire la ei și despre perspectiva lor, într-un mod care vă va ajuta să vă construiți relații mai puternice cu aceștia și să vă dezvoltați afacerea mai rapid. Sistemele CRM încep prin colectarea site-ului clientului, a e-mailului, a telefonului, a datelor sociale și multe altele (în funcție de fiecare client), pe mai multe surse și canale. De asemenea, puteți ști automat alte informații, cum ar fi știri recente despre activitatea companiei, și poate stoca detalii personale, cum ar fi preferințele personale ale clientului în domeniul comunicațiilor. Sistemul CRM organizează aceste informații pentru a vă oferi o evidență completă a indivizilor și a companiilor.

O platformă CRM se poate conecta și la alte aplicații de afaceri care vă ajută să dezvoltați relațiile cu clienții. Soluțiile CRM de astăzi sunt mai deschise și se pot integra în afacerea dumneavoastră, cum ar fi semnarea documentelor, contabilitatea și facturarea, anchete, astfel încât informațiile să circule în ambele moduri pentru a vă oferi o imagine reală de 360 ​​de grade a clientului.

Noua generație de CRM merge cu un pas mai departe: inteligența încorporată automatizează sarcinile administrative, cum ar fi introducerea datelor, astfel încât să puteți avea timp pentru activități mai valoroase.

Niciun comentariu pentru Ce face un sistem CRM?

Lasa un comentariu