Ce este MEFI CRM?

Numele MEFI este dat de acronimul cuvintelor M- management, E-efficient, F-financial, I- income (câștig).

M

M

Management

E

E

Efficient

F

F

Financial

I

I

Income

Ele au fost alese pentru a sublinia direcția platformei spre un sistem general, cu scopul de a acoperi cât mai multe dintre procesele administrative, operaționale și comerciale ale unei companii, prin colectarea datelor într-un singur sistem.

Aceste date pot fi folosite într-o manieră integrată atât pentru desfășurarea activităților zilnice, cât și pentru a fi supuse procesului de analiză, cu intenția de a consolida și/sau îmbunătăți performanța și rezultatele firmelor.

Cu platforma MEFI, toate datele și informațiile unei companii sunt organizate într-un sistem unic de management și nu sunt împrăștiate în aplicații diferite, care adesea nu au posibilitatea să comunice corect între ele. Acest mod de lucru împiedică conducerea să poată profita de toate informațiile pentru a-și gestiona corect afacerea.

Obiective MEFI:

Știm cât este de dificilă gestionarea unui business și din acest motiv platforma noastră își propune:

Să simplifice managementul companiilor

Să asigure un control mai mare al activităților companiei

Să reducă timpul și costurile fixe de zi cu zi

Să îmbunătățească calitatea muncii

Platforma MEFI te ajută să elimini din companie risipa: de bani, de timp și de resurse. Îți permite obținerea unui flux de lucru mai rapid, mai ieftin, mai facil și mai sigur, cu scopul de a deveni cât mai competitiv pe piață.

Cui ne adresăm:

Firmelor care privesc spre digitalizare și care au înțeles că trebuie să își revizuiască instrumentele de lucru pentru a face față provocărilor unei piețe din ce în ce mai aglomerate de concurență. Pentru aceste companii dorim să oferim instrumente tehnologice în cloud, care să le eficientizeze fluxurile de lucru sporindu-le competitivitatea.

Structura platformei și cele 22 de module disponibile ne permit să lucrăm alături de companii mici, mijlocii și mari, cu domeniile de activitate:

prestari-servicii

Prestări Servicii

productie

Producție (fără necesitatea gestionării stocului)

contabilitate

Consultanță și Contabilitate

MEFI nu are nevoie de nicio instalare, datele sunt salvate pe servere cloud sigure și protejate!

Serverele noastre sunt în centrul de date Amazon, iar prezența platformei MEFI în cloud simplifică considerabil gestionarea unei infrastructuri informatice proprii. Acest lucru permițând să fie accesată de pe dispozitive cu cerințe tehnice minime și fără să fii nevoit să-ți faci griji în privința reînnoirii aparaturii sau să plătești un informatician pentru mentenanță și întreținere.

  • nu este nevoie să faci backup pentru datele tale, acest pas este făcut automat de către server;
  • niciun risc pentru furtul aparaturii, pentru că serverul este într-un data center închis pentru public și se aflat sub pază permanentă; 
  • niciun risc pentru furtul de date în timpul accesării, pentru că datele “călătoresc prin internet” în modul criptat;
  • niciun risc de furt din partea altor utilizatori, pentru că fiecare utilizator MEFI are acces exclusiv la propriile date și nu poate în niciun mod să acceseze alte conturi; 
  • risc foarte scăzut de furt a datelor stocate pe platformă, pentru că serverul este protejat cu cele mai noi tehnologii informatice.

MEFI este o platformă pentru automatizarea și gestionarea fluxurilor de lucru exclusiv online, iar pentru acces este nevoie de o conexiune la internet, un calculator, și/sau o tabletă, și/sau un smartphone și nu necesită instalarea soft-ului pe dispozitiv!

Cine suntem?

MEFI este o platformă în cloud de tip CRM și ERP, dezvoltată de S.C. LIKEWEB S.R.L. Ea are la bază o procedură internă de implementare, testată cu succes și garantată 100%. Cu ajutorul acestui sistem poți gestiona și automatiza cât mai multe activități din cadrul firmei, pe o singură platformă.

Verifică gratuit, împreună cu un consultant MEFI procedura noastră de comercializare testată și garantată. Convinge-te de compatibilitatea platformei MEFI cu provocările business-ului tău.

garantia

Garanția 100% banii înapoi dacă nu sunt rezultate!

Pur și simplu, considerăm inacceptabil faptul că unul dintre partenerii noștri să fie nemulțumit de rezultatele obținute, de pe urma utilizării platformei MEFI.

Ne place ca toți partenerii să vorbească foarte bine despre noi, de la cel mai mic cumpărător până la compania care folosește serviciile noastre de consultanță. Nu ne permitem alternative, deoarece știm valoarea reclamei “din gură în gură” de la clienții mulțumiți. La terminarea procesului de implementare cerem un feedback despre noi.

Din aceste motive: suntem conștienți de rezultatele pe care la aduce platforma MEFI, avem o procedură de comercializare și faptul că NU vrem parteneri nemulțumiți, suntem dispuși să vă restituim suma investită după 30 de zile de la terminarea implementării, dacă nu obții rezultatele așteptate.

Nu este vorba despre cine știe ce strategie de persuasiune. Pur și simplu dacă nu sunteți mulțumit de noi, nu puteți fi clientul nostru!

Dar atenție! Garanția 100% banii înapoi dacă nu sunt rezultate, este condiționată!

Garanția Condiționată înseamnă că va trebui să ne arăți ce s-a lucrat pe platformă.

Pentru ca platforma să aducă rezultate este nevoie ca tu să te implici și mai mult decât noi, să respecți programările pentru implementare, să lucrezi zilnic, să încurajezi și să motivezi echipa pentru a participa activ la reușita proiectului.

Dacă ne demonstrezi că s-a făcut ceea ce ți-am indicat în timpul implementării și ne arăți că platforma nu a produs efectele dorite, vă restituim suma investită.

Preferăm să fim transparenți până la final, chiar și cu riscul de a pierde o posibilă colaborare.

Nu ne place să avem clienți nemulțumiți de noi și suntem dispuși să demonstrăm acest fapt cu Garanția 100% banii înapoi dacă nu sunt rezultate!