Alte module

ce este un crm

Portal clienti

Portalul dedicat clienților tăi sau „my account-ul” te ajută în a oferi acces în timp real clienților tăi la anumite date ce țin de colaborarea voastră precum: contracte, proiecte, facturi, proforme, oferte, fișiere cât și diverse planificări calendaristice.

Sondaje

Realizezi diverse sondaje pe care le transmiți direct din platformă către clienții tăi.

Informații

Pune la dispoziția clienților tăi un blog privat la care să aibă acces doar cei care au primit datele de conectare la portalul de clienți.

Anunțuri

Publică direct din platformă anunțuri pentru colegii tăi cât și pentru clienții care au access la My Account.

Rapoarte

Ai toate rapoartele centralizate în funcție de modulele pe care le utilizezi.

MEFI Cloud

Fișierele gestionate prin intermediul platformei vor fi centralizate cu acest modul pentru a putea descărca sau încărca documentele.

GDPR

Cu ajutorul acestui modul vei putea respecta reglementările europene cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal dintre compania ta și clienții pe care îi gestionezi pe platformă.

Câțiva parteneri ce beneficiază de pe urma proceselor automatizate

 
 

MEFI este o platformă standard care poate fi personalizată și configurată cu ușurință pentru a se adapta nevoilor specifice din companii. Iar mulțumită caracteristicii modulare a platformei, dezvoltate în colaborare cu IMM-urile din România, poți integra ulterior și numai dacă este necesar, pe lângă modulele de bază și alte funcționalități disponibile.

Află acum cum funcționează MEFI CRM și optimizează-ți investiția! Alege cele mai potrivite module pentru compania ta,