Alăturați-vă programului 
nostru de afiliere Mefi.ro

Oferiți-le companiilor o modalitate mai bună de a lucra și usurați-le munca iar voi veți câștiga bani.

Un produs de care te vei îndrăgosti cu siguranță!

Beneficiile partenerilor mefi.ro

afiliere mefi

Comisioane

Vei câștiga un comision generos pentru toate plățile efectuate de către clientul adus de tine. Dacă acesta adaugă mai mulți utilizatori sau își actualizează limitele abonamentului, vei fi compensat și pentru această acțiune.

afiliere mefi

Mărești veniturile

Poți obține o nouă sursă de venit pentru compania ta, ajutând clienții pe care deja îi ai, să implementeze și să utilizeze Mefi.ro.

afiliere mefi

Mefi.ro gratuit

Beneficiezi de un abonament GRATUIT pentru compania pe care o administrezi. Oferă-le clienților tăi șansa de a utiliza soluția cea mai eficientă pentru organizarea afacerii lor.

Vindem și susținem un instrument pe care clienții tăi îl vor utiliza pentru managementul întregii companii

Vor fi recunoscători pentru profitul mai mare pe care îl vor obține!

Beneficiile partenerilor mefi.ro

Înregistrare Gratuită

Ca partener beneficiezi de un cont gratuit pentru platforma MEFI.ro

Asistență în timpul primelor vânzări

Te ajutăm să faci primii pași pentru a putea la rândul tău să vinzi aplicația mai departe

Ai acces la informații de marketing

Punem la dispoziție materiale ce te vor ajuta să întelegi mai bine concepul de vânzare

Primești acces la un cont de membru

Dorim ca tu să te poți bucura de toate funcționalitățile MEFI

Vei fi mereu la curent cu rezultatele generate de tine

Vom centraliza toate datele astfel încât tu să poți avea acces la rapoarte

Vinzi un produs ce îți aduce succesul ție și clienților tăi

Dorim ca tu să te poți bucura de toate funcționalitățile MEFI

14 module dedicate

Mefi este o soluție in cloud, ce îți oferă acces la module pregătite să îți îmbunătățească întregul management al companiei. Având toate instrumentele necesare unei companii de succes nu îți rămâne decât să obții mai multe vânzări și să automatizezi într-un timp rapid procesul de lucru.

Devine un obicei de lucru

Întreaga echipă e gestionată cu ajutorul platformei in cloud iar vânzările și colaborările cu clienții se fac într-un singur loc. Fie că alocați o sarcină nouă unui coleg sau generați noi documente angajații vor fi mult mai detașati la locul de muncă iar pentru ei, Mefi va deveni un mod de lucru.

Gratuit pentru afiliați

Fiind partener Mefi, vei primi acces la un abonament demonstrativ premium absolut gratuit. Utilizați produsul pentru a parcurge toate modulele existente și efectuați teste pentru a înțelege mult mai bine platforma.

Cerere destul de mare

Se estimează ca până în 2021 companiile vor face investiții majore în achiziția de sisteme care să le ajute în managementul relațiilor cu clienții cât și nu numai.  Mefi îndeplinește perfect cerințele în ceea ce privește organizarea spațiului de lucru digital al companiilor mari, mijlocii și mici.

Înscrieți-vă pentru a începe să faceți profit!

afiliere mefi

Depuneți cererea

Vom lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp și vom răspunde la orice întrebare suplimentă pe care o veți avea.

Va informați si promovați

Obțineți acces la toată documentația de marketing, în vederea unei promovări eficiente. Faceți cunoscută platforma mefi.ro și vă îmbunătățiți abilitățile de utilizare.

Faceți profit

Începeți să efectuați primele vânzări ale abonamentelor către companii iar imediat ce aceștia efectuează o plată veți genera primele venituri procentuale. Din programul de afiliere mefi.

Întrebări frecvente

[cq_vc_accordion accordionstyle=”style2″ contentcolor=”#3b627d” contentbg=”#ffffff” titlecolor=”#3b627d” titlebg=”#ffffff” titlehovercolor=”#3b627d” titlehoverbg=”#ffffff” withborder=”withBorder” withbordercolor=”#3b627d” displayfirst=”on”][cq_vc_accordion_item accordiontitle=”Îmi permiteți să fac publicitate platformei Mefi.ro pe Facebook sau Google Adwords?”]Din păcate, momentan nu acceptăm acest mod de promovare. Puteți promova platforma în alte moduri cum ar fi: articole de blog, site-uri, e-mail, prieteni .., dar nu vi se va permite să faceți publicitate pentru mefi.ro prin canale PPC.[/cq_vc_accordion_item][cq_vc_accordion_item accordiontitle=”Pentru a deveni afiliat mefi sunt obligat să generez un anumit număr de clienți pe lună?”]Nu, aveți libertatea unui program flexibil![/cq_vc_accordion_item][cq_vc_accordion_item accordiontitle=”Pot promova mefi.ro pe blogul meu sau prin intermediul rețelelor sociale?”]Desigur, partajarea informațiilor de către membrii afiliați este permisă în vederea promovării platformei, și reprezintă cea mai bună modalitate de a ajunge la potențialii clienți[/cq_vc_accordion_item][cq_vc_accordion_item accordiontitle=”Pot promova platforma mefi.ro integrând-o în alte site-uri?”]Da! Cu API-ul generat de Mefi pentru parteneri, vă încurajăm să integrați platforma în orice alt site în vederea promovării. Unul dintre afiliații noștri au integrat cu succes Mefi.ro  în: site-uri, platforme de marketing, platforme de anunțuri și multe altele.[/cq_vc_accordion_item][cq_vc_accordion_item accordiontitle=”Mefi.ro este relevant pentru clienții mei?”]Dacă clienții dvs. au o societate pe care doresc să o administreze și au cel puțin un computer, ei pot beneficia de avantajele pe care mefi.ro le oferă firmei lor. Mefi se pliază firmelor din mai multe segmente de activitate și le oferă acestora rezultate vizibile chiar din prima lună de utilizare.[/cq_vc_accordion_item][/cq_vc_accordion]

Devino partener!