6 pasi pentru cresterea vanzarilor cu ajutorul software-ului MEFI 4 ani ago

6 PASI PENTRU CRESTEREA VANZARILOR CU AJUTORUL SOFTWARE-UL MEFI

Cresterea vanzarilor cu ajutorul unui CRM

Cu ajutorul programului MEFI puteți simplifica gestionarea afacerii dumneavoastră și puteți crește vânzările firmei cu 30%. Implemetarea acestuia conduce la finalizarea mai multor tranzacții, la mărirea vânzărilor și la îmbunătățirea productivității firmei.

Câțiva pași pentru creșterea vânzărilor la care trebuie să acordați mai multă importanță sunt:

  1. Urmărește procesul vânzărilor– sistemul MEFI monitorizează toți pașii angajaților, astfel pentru a vedea dacă cei din firmă urmăresc traseul stabilit de către dumneavoastră, acum veți avea ocazia de a verifica pas cu pas procedurile.
  2. Monitorizați contactele importante– cu ajutorul acestui program aveți acces la istoricul apelurilor, astfel veți ști care sunt produsele de care a fost interesat clientul și aveți posibilitatea să creați rapid câteva oferte de vânzare.
  3. Optează pentru cele mai profitabile contracte– prin urmărirea graficelor obținute în software-ul MEFI și prin depistarea metodelor ce au condus la încheierea unor contracte, eforturile companiei trebuie să se focalizeze doar pe cele care aduc o mare satisfacție.
  4. Utilizați e-mail marketing pentru a trimite oferte și promoții – în funcție de cerințele fiecărui client întregistrat deja în baza programului trimiteți noi oferte pentru aceștia, deoarece este mai ușor să vinzi clienților deja existenți decât celor noi.
  5. Faceți investiții în noi tehnologii– utilizarea tehnologiei presupune și automatizarea datelor, aceasta fiind una dintre cele mai sigure metode de creștere a vânzărilor în firmă.
  6. Scurtează timpul de vânzare– oferă-le angajaților acces la cele mai bune practici de vânzare, la cele mai bune argumente și urmărește experiența celor mai buni vânzători pentru a crește întreaga echipă.

Niciun comentariu pentru 6 pasi pentru cresterea vanzarilor cu ajutorul software-ului MEFI

Lasa un comentariu