6 pasi pentru cresterea vanzarilor cu ajutorul software-ului MEFI 6 luni ago

6 PASI PENTRU CRESTEREA VANZARILOR CU AJUTORUL SOFTWARE-UL MEFI

cresterea vanzarilor

Cu ajutorul programului MEFI puteti simplifica gestionarea afacerii dumneavoastra si puteti creste vanzarile firmei cu 30%. Impelemetarea acestuia conduce la finalizarea mai multor tranzactii, la marirea vanzarilor si la imbunatatirea productivitatii firmei.

Cativa pasi pentru cresterea vanzarilor la care trebuie sa acordati mai multa importanta sunt:

  1. Urmareste procesul vanzarilor – sistemul MEFI monitorizeaza toti pasii angajatilor, astfel pentru a vedea daca cei din firma urmaresc traseul stabilit de catre dumneavoastra, acum veti avea ocazia de a verifica pas cu pas procedurile.
  2. Monitorizati contactele importante – cu ajutorul acestui program aveti acces la istoricul apelurilor, astfel veti sti care sunt produsele de care a fost interesat clienul si aveti posibilitatea sa creati rapid cateva oferte de vanzare.
  3. Opteaza pentru cele mai profitabile contracte – prin urmarirea graficelor obtinute in software-ul MEFI si prin depistarea metodelor ce au condus la incheierea unor contracte, eforturile companiei trebuie sa se focalizeze doar pe cele care aduc o mare satisfactie.
  4. Utilizati e-mail marketing pentru a trimite oferte si promotii – in functie de cerintele fiecarui client intregistrat deja in baza programului trimiteti noi oferte pentru acestia, deoarece este mai usor sa vinzi clientilor deja existenti decat celor noi.
  5. Faceti investitii in noi tehnologii – utilizarea tehnologiei presupune si automatizarea datelor, aceasta fiind una dintre cele mai sigure metode de crestere a vanzarilor in firma.
  6. Scurteaza timpul de vanzare – ofera-le angajatilor acces la cele mai bune practici de vanzare, la cele mai bune argumente și urmareste experienta celor mai buni vanzatori pentru a creste intreaga echipa.

Dorita de orice firma, cresterea vanzarilor este un obiectiv mai greu de atins, in lipsa unui sistem bun de gestiune a relatiilor cu clientii (CRM) care sa faca ordine în activitate. Nivelul de automatizare si control adus de acest sistem permite marirea eficientei echipei de lucru, dar si a campaniilor de markeiting. Angajatii isi vor asuma un nivel ridicat de disciplina, iar managerii vor obtine rapoartele necesare prin cateva click-uri.

Niciun comentariu pentru 6 pasi pentru cresterea vanzarilor cu ajutorul software-ului MEFI

Lasa un comentariu

Utilizati datele dvs. de contact in scopul trimiterii unui comentariu